Premis IESFFG Got Stars 2019

dj., 11/04/2019 - 15:15

Benvolguts/des,

En aquesta primera edició de Got stars 2019 han participat un total de 15 alumnes, la majoria d’ells de l’ESO.  En postobligatòria només  s’han inscrit 3 persones.

El tribunal que ha seleccionat els finalistes ha estat integrat per la direcció, tot el departament de música i una alumna d’ESO i un alumne de postobligatòria, que són estudiants de música.

Destaquem  positivament la serietat, qualitat i creativitat de la majoria de totes les actuacions. Aquest fet ens motiva a continuar aquest concurs per tal d’afavorir competències artístiques i socials que van més enllà dels curriculums d’ESO, Batxillerat i Cicles. Creiem que és projecte de centre a tots els nivells.

Per tal de garantir que el procés de votació fos equitatiu i transparent, cada membre del jurat  ha votat  a partir d’una rúbrica els següents aspectes: originalitat, expressivitat, posada en escena, técnica, qualitat i resolució en directe.

En acabat de la votació, la suma total dels punts  de tots els membres del  jurat reunit ha atorgat els següents premis:

ESO

Categoria música 1r premi

Marta Márquez Rodríguez 3r D Piano

Categoria ball

Zhan Weilang 2n C

Categoria teatre

Desert

Accèssit per originalitat

Irene Sánchez Delgado 3r A i Nerea Zapata Santacatalina 3r A

Accèssit per resolució en directe

Samuel Shadov 2n C

POSTOBLIGATÒRIA

Categoria música 1r premi

Mari Paz Romero Ortiz CAI Matí. Veu

 

Els primers premis són la matrícula gratuïta del curs vinent. I en el cas de postobligatòria si acaba el curs és la taxa del títol.

Els premis per originalitat i resolució són dues entrades i crispetes per anar al cinema.

Durant la semana de les llengües alguns dels premiats participaran en el concert de Sant Jordi i també en l’acte del lliurament d’orles del 6 de juny.

Els diplomes de participació i premis es lliurarán el dia 23 d’abril.

 

Agraïr la col·laboració de tots els participants i la predisposició de tots els membres del jurat.