Erasmus+ CFGM: curs 2021-2022

dl., 25/07/2022 - 20:15

Benvolguts/Benvolgudes,

Després de 2 anys d’interrupció per la pandèmia, l’Institut Francesc Ferrer i Guàrdia ha pogut reprendre les mobilitats internacionals de l’alumnat de Cicles Formatius de Grau Mitjà (CFGM), dins del programa Erasmus+.

Un total de 7 alumnes representants dels 3 CFGM que oferim han gaudit d’una estada formativa d’un mes a França i Itàlia. En concret, 2 alumnes del CFGM Activitats comercials han realitzat la seva primera estada a l’empresa a Orléans (França), juntament amb una alumna del CFGM Cures auxiliars d’infermeria (CAI). A Itàlia, dos alumnes més de CAI han fer pràctiques a Roma i a Forlì. Finalment, en aquesta darrera ciutat italiana també han fet la seva mobilitat internacional dos alumnes del CFGM Emergències sanitàries.

L’experiència d’aquest alumnat ha estat molt positiva i animen als futurs candidats a poder gaudir d’aquest oportunitat el curs vinent.

Volem agrair la predisposició i el tracte de les empreses que han acollit el nostre alumnat. També, i especialment, el Lycée Jean Lurçat de Fleury-les-Aubrais (Orléans) per tota l’ajuda que han dispensat a l’alumnat i el professorat acompanyant.

Aquest projecte de mobilitat internacional ha estat cofinançat per la Unió Europea.