Projecte Erasmus (Cicles Formatius)

dc., 01/06/2022 - 23:30

 

Curs 2021/22

 

Rebem a dos estudiants franceses de pràctiques

 

Durant el mes de gener del 2022 hem tingut a dos estudiants del Lycée Jean Lurçat d'Orléans, Manon i Phetcilia, que durant un mes han estat fent les pràctiques al nostre centre, en concret ens han estat ajudant amb les tasques de la gestió administrativa del centre i també han donat un cop de mà a les professores de francès. Aquesta ha estat la primera vegada que acollim estudiants de pràctiques al centre, ha estat una experiència molt positiva i segur que tornarem a col·laborar amb ells el proper curs. 

 

 

Alumna de Comerç Internacional fa un intercanvi d’estudis a França (Dunkerque)

 

Després d’un temps sense poder fer intercanvis presencials, l'alumna de 1r de COI, Susana Navarro, ha marxat 2 setmanes a fer una estada acadèmica al Lycée Angellier de Dunkerque (França). Aquesta estada s’enmarca dins de les jornades internacionals que organitza l’institut francès. Hi participen alumnes de diversos centres d’Europa i durant aquestes setmanes participen en tallers, conferències i activitats relacionades amb el Comerç Internacional. 

 

 

Curs 2020/21

 

Projecte virtual de Comerç Internacional amb França

 

Aquest curs no podem marxar a fora però això no ens ha impedit continuar amb la internacionalització del centre. Hem posat en marxa un projecte de col·laboració amb el Lycée Xavier Marmier de França conjuntament amb els nostres estudiants de 2n de COI i 2n de GESVE. El projecte consisteix en donar a conèixer empreses del teixit empresarial local i ajudar-les a implantar-se en els respectius països. La primera fase de la col·laboració va ser la presentació simultània d'aquestes empreses, els nostres estudiants van presentar en anglès i francès empreses de Sant Joan Despí i els estudiants francesos ens presentarien en castellà diverses empreses dels seus municipi. 

L'experiència va ser tot un èxit! Però no s'acaba aquí, ja estem preparant la segona part de la col·laboració.

 

Projecte virtual d’aparadorisme amb Portugal 

 

Seguint les nostres ganes de fer projectes internacionals malgrat les restriccions per la pandèmia els nostres alumnes d’Activitats Comercials han  realitzat un projecte d’aparadorisme en col·laboració amb l'institut de Portugal EPROMAT, especialitzat en disseny i multimedia.

Aquest projecte es tracta d’un vídeo tutorial sobre el muntatge d’un aparador inspirat en la temàtica «fashion kids» que abarca tot el procés de creació: brainstorming d'idees, esbós, treball al taller, muntatge de l'aparador i decoració final i il·luminació.

 

 

El resultat ha estat la creació d’aquest aparador i el vídeo sobre el procés.