El nostre institut és un centre de referència que destaca pel dinamisme, innovació i experiència en l’ensenyament de cicles formatius.
El nostre alumnat rep una formació teòrico-pràctica adaptada a la realitat de la professió, amb tutorització individualitzada i orientació professional.
El nostre professorat està altament qualificat, compromès amb l’educació i amb el desenvolupament de l’alumnat.
Les nostres empreses col·laboradores ofereixen un gran ventall d’experiències i formació amb el món laboral i un alt percentatge d’oportunitats d’inserció.
La formació professional capacita el nostre alumnat per a l’exercici qualificat de diverses professions i proporciona la formació necessària per adquirir la competència professional i els coneixements propis de cada sector.

En aquest enllaç  pots consultar els beneficis de l’FP Dual.

Opinions d’alumnes del nostre centre que estan realitzant o han realitzat les pràctiques en aquesta modalitat d’FP Dual:

Gràcies a aquesta experiència a Decathlon, estic evolucionant tant en l’àmbit professional com en el personal. Pol, alumne de 2n del CFGM d’Activitats comercials.

La meva experiència a Leroy Merlin està essent molt enriquidora i gratificant per a ampliar els meus coneixements i experiència laboral en el meu futur. Salma, alumna de 2n del CFGS de Gestió de vendes i espais comercials.

Les pràctiques a l’empresa DSV són un bon pas per a l’inici de la relació laboral i una aplicació pràctica d’allò après a classe. Daniel, alumne de 2n del CFGS de Comerç internacional.

A El Corte Inglés les pràctiques són completes, aplicant allò après a classe, oferint formació excepcional i tractant-me com a part integral de l’equip. Laila, alumna de 2n del CFGM de Gestió administrativa.

Algunes de les empreses col·laboradores que actualment acullen alumnat del centre en la modalitat d’FP Dual:

Coordinació d’FP Dual: Agustí Guerrero

[email protected]