I A PARTIR D'ARA, QUÈ? (Projecte de 4t d'ESO)

dj., 21/01/2021 - 08:30

Benvolguts/Benvolgudes,

Us presentem el Projecte I A PARTIR D'ARA, QUÈ?, un Projecte d'Orientació per a l'alumnat de 4t d'ESO. L'alumnat ha començat el projecte dimarts 19 de gener i està previst fer el treball d'investigació i descoberta durant tota la setmana. L'objectiu del projecte de 4t d'ESO és presentar d’una manera general les possibilitats acadèmiques de postobligatòria per tal que l’alumne/a de 4t d’ESO tingui una visió àmplia dels diferents tipus d'estudi.

Tanmateix, l'alumnat disposa d’unes enquestes i d’unes anàlisis que permeten fer un treball interior i d’autoconeixement de les seves aptituds, aficions i interessos.Aquesta recerca ha de servir com a punt d'inici en la decisió del seu futur acadèmic; no pas de manera definitiva, sinó com a punt de partida per a la tria acadèmica de final de curs.Us enllacem el bloc del projecte per si voleu veure el dossier de treball, els continguts del projecte i les presentacions dels coordinadors/es de postobligatòria i les orientadores.

https://sites.google.com/xtec.cat/projecte4esoinsffg/inici

Per a qualsevol consulta, dubte o informació particular, us podeu adreçar al tutor/a de grup de 4t d'ESO i/o a l'Equip de Coordinació.

Cordialment
 
La Direcció