OBRIM LES EXTRAESCOLARS 2021-22

dj., 11/11/2021 - 10:30

Benvingudes famílies,

Amb col·laboració amb l'Esplai el Nus ens plau presentar-vos la nova PROPOSTA D'ACTIVITATS que tenim preparada per als joves de 1r a 4t d'ESO.

Per una banda recuperem l'ACOMPANYAMENT A L'ESTUDI els DIMARTS i DIJOUS de 16 h a 17:30 h. On els i les joves podran gaudir d'un espai on estudiar i fer deures.
 
I a més, com a novetat, obrim TALLERS EXTRAESCOLARS. 
 
QUINS?
 
TEATRE Dilluns de 16 h a 17 h.
 
FUTBOL MIXT Dilluns de 16 h a 17 h.
 
LLENGUA DE SIGNES els Dimecres de 16 h a 17 h.
 
 
Quan comencem tot plegat? La setmana que ve oferim PORTES OBERTES perquè pugueu provar i veure si us agraden les noves propostes, concretament Dilluns 15 de Novembre.
On? Com a PUNT DE TROBADA us esperem al PATI (davant de la Cantina), i un cop allà ens distribuirem a les sales o espais corresponents per a cada taller.
 
Som conscients que molts/es joves després de marxar del centre ja els costa tornar a venir a la tarda. Així que també volem oferir-vos la possibilitat de fer ús delSERVEI DE MENJADOR per a totes aquelles famílies que ho pugueu necessitar o creieu que li podeu fer ús sempre o en dies concrets en què els vostres fills/es tinguin taller.
 
Per a tot això, només cal que complimenteu les inscripcions corresponents als tallers o servei que trieu (ho hem adjuntat a aquest correu) i el lliureu el abans possible o fins al mateix dia del taller al monitor/a que trobareu en cada un d'ells o bé les envieu directament via online a inscripcions2122@esplaielnus.org.
 
Esteu  convidats/des a venir a provar  dilluns vinent a  les portes obertes, per tal de tenir una previsió d'aforament recordeu que cal reservar la vostra plaça. Animeu-vos!