Estades lingüístiques a l'estranger convocatòria 2019

03/06/2019 - 12:00pm
Benvolguts,
 
Ens plau, fer-vos a mans les bases de la convocatòria que l’Ajuntament de Santa Joan Despí ha aprovat per a la concessió de 3 beques “Estades lingüístiques a l’estranger” destinada a aquell alumnat de 1r de Batxillerat
que desitgin millorar els seus coneixements de l’anglès. Les estades lingüístiques a l’estranger s’emmarquen dins del programa “Sant Joan Despí, ciutat plurilingüe”, una iniciativa municipal que persegueix la millora les competències lingüístiques dels ciutadans i ciutadanes de la nostra ciutat.
 
Creiem que l’aprenentatge de llengües estrangeres es converteix en una part fonamental de l’educació de qualitat i resulta indispensable a l’hora d’ampliar els reptes de futur dels nostres joves. L’objectiu d’aquesta iniciativa és fer possible l’experiència d’unes estades lingüístiques a l’estranger dels joves escolaritzats a Sant Joan Despí. Aprendre llengües estrangeres, no solament és per fer-se un camí en l’àmbit professional i laboral, sinó també per obrir fronteres i enriquir-se personalment.
 
Tots els i les alumnes que desitgin participar han de presentar al seu institut la seva candidatura, signada pel pare, mare, tutor o tutora legal, i defensar-la davant d'un tribunal, constituït pel departament de llengües estrangeres del centre i el personal tècnic de l’Ajuntament de Sant Joan Despí.
 
Els o les alumnes guanyadores de la beca podran gaudir d’un curs de dues setmanes durant la primera quinzena de setembre a la ciutat de Dublin, Irlanda. L’esforç que fa la ciutat a través de l’Ajuntament facilitant aquesta experiència s’ha de retornar amb un compromís social. Per això, els estudiants que hagin guanyat la beca que col·laborin durant el mes de juliol, dedicant unes hores, al casal d’anglès.
 
A les bases que us adjuntem trobareu els objectius, els requisits, el calendari i la sol·licitud que s’ha de presentar signada. Esperem que la iniciativa sigui del vostre interès i que animeu els vostres fills i filles a participar-hi.
 
La Direcció