Benvolgudes famílies,

Us recordem que l’institut FFGuàrdia disposa d’un servei de menjador, el qual es posarà en funcionament aquest dimarts 12 de setembre.

El preu diari del menjador és 6,54€ (tot el curs) i de manera esporàdica 7,19€

En el cas que vulgueu inscriure el vostre fill/a al menjador com habitual per a tot el curs, us heu d’adreçar a Secretaria el dia 12 de setembre abans de les 9h del matí.

Si ho feu de manera puntual, cal adreçar-se a Secretaria el dia concret abans de les 9h del matí.

Pel que fa a les beques del menjador, avui hem lliurat una carta actualitzada a l’alumnat que ha rebut la beca.  Les famílies també la podran consultar mitjançant la pàgina web del consell comarcal https://www.elbaixllobregat.cat/ajuts-menjador-2023-2024 apartat consulta l’estat de la beca.

En cas que la beca no se us hagi concedit, us informem de les informacions següents:Novetat: Si s’escau realitzar un recurs de reposició  a la resolució s’haurà de tramitar  per la  pàgina webhttps://www.elbaixllobregat.cat/ajuts-menjador-2023-2024apartatrecurs de reposició, a partir del dia 8 de setembre de 2023.Novetat: En el cas de noves sol·licituds derivades de noves matricules o per situacions sobrevingudes s’hauran de sol·licitar per la pàgina web: https://www.elbaixllobregat.cat/ajuts-menjador-2023-2024  apartat  sol·licituds, que tornarà a estar operatiu a partir de 1 d’octubre de 2023. 

Salutacions cordials!

Secretaria